Je kunt een apparaat wissen door Instellingen te openen en naar te gaan.
Note:
Als je deze optie niet ziet, is de optie mogelijk uitgeschakeld in een beperkingenprofiel. Ga naar het beperkingenprofiel en zorg dat de optie Sta 'Wis alle inhoud en instellingen' toe is uitgeschakeld.