Je kunt persoonlijke gegevens verwijderen door gebruikers te verwijderen in
Jamf School.
Opmerking:Wanneer je een gebruiker verwijdert, worden de apparaten die aan de gebruiker zijn gekoppeld, niet verwijderd.
- Ga in Jamf School naar in de zijbalk.
- Schakel het aankruisvak in naast de naam van de gebruiker die je wilt verwijderen en klik op Verplaats naar prullenmand om de gebruiker te verwijderen.
- Klik op Ja als je de vraag krijgt of je de gebruiker naar de prullenmand wilt verplaatsen.
Opmerking:Er wordt een gedeeltelijke verwijdering gestart: de gebruiker blijft in de staan totdat de prullenmand over 30 dagen automatisch wordt geleegd. Nadat de prullenmand is geleegd, is de gebruiker permanent verwijderd.
- Als je een gebruiker onmiddellijk permanent wilt verwijderen, ga je naar de en schakel je het aankruisvak in naast de naam van de gebruiker die je wilt verwijderen.
- Klik op Verwijder permanent en klik op Ja wanneer je daarom wordt gevraagd om de gebruiker permanent te verwijderen.
De gebruiker wordt verwijderd uit Jamf School.