Als je een apparaat volledig uit Jamf School wilt verwijderen, moet je het eerst uitschrijven. Als je een apparaat uitschrijft, worden het MDM-profiel en alle geïnstalleerde profielen verwijderd. Als de optie ‘Verwijder deze app wanneer het beheerprofiel wordt verwijderd’ is ingeschakeld, worden ook beheerde apps verwijderd. Als het apparaat niet langer beheerd wordt, kun je het volledig uit Jamf School verwijderen. Er kunnen geen beheertaken worden uitgevoerd totdat het apparaat weer is ingeschreven.
Note:
Zie Terug naar gebruiksklaar als je een apparaat wilt wissen en opnieuw wilt inschrijven bij Jamf School.